Är du vår nästa kollega?

Live Relations söker projektledande Mötesbokare

Vi växer så det knakar – är du nästa person att komplettera vårt team?

Söker du nya säljutmaningar? Vill du vara med och utveckla Live Relations? Bra – det är dig vi söker! Live Relations är den självklara plattformen för köpare och säljare av marknadsförings- och kommunikationstjänster att träffar på och hitta nya samarbeten. För tillfället satsar vi stort på att bli nordens ledande match-maker inom kommunikation. För att uppnå vår målsättning söker vi nu efter förstärkningar till vår säljorganisation.

Oavsett perspektiv, vare sig kunden är marknadschefen som omgående vill sjösätta en sociala medier-kampanj eller den skickliga designbyrån som letar efter rätt kund att skapa ny kommunikation för, är behovet lita påtagligt. Vårt recept? Att genom olika insatser, så som evenemang för intressenter och byrårepresentanter, skapa mötestillfällen där samarbetspartners som är menade för varandra kan knyta kontakt.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team? Du kommer ha möjligheten att spela en avgörande roll i formandet av den säljorganisation som är en av de viktigaste grundbultarna i vår övergripande strategi.

 

 

Vi tror att du är….

…. en glad och utåtriktad person som har lätt för att ta eget ansvar, tycker om att ha kontakt med människor över telefon samt face-2-face, sprider glädje, har ett genuint intresse för marknadsföring och gärna en bakgrund inom vår värld.

Helst har du tidigare säljerfarenhet och gärna erfarenhet inom marknad & kommunikation. För oss är personlighet och attityd allt, vi söker medarbetare som inte tvekar att ta självständiga initiativ och älskar en utmaning. Du är exempelvis inte rädd för att ringa kallt.

Att jobba som mötesbokare – vad förväntas av mig?

– Att du kontinuerligt bearbetar beslutsfattare över telefon för att boka deltagare till våra evenemang.

– Skapa struktur runt din egen säljbearbetning och tar självständiga initiativ för att öka deltagandet och kundstocken.

– Är delaktig i att stärka Live Relations varumärke genom ditt säljarbete.

– Arbeta strategist och uthålligt utifrån gemensamt och individuellt uppsatta mål & budget.

Tidsperiod

Omfattning: 5 dagar i veckan, på kontoret i centrala Stockholm.

Tillsättning: Omgående.

Anställning: Provanställning som därefter övergår till en tillsvidareanställning.

Lön: Grundlön + Provision

Intervjuer sker löpande. Ansökan (CV + personligt brev) skickas till:

Ragnhild Sicheritz
VD & Partner
ragnhild@liverelations.se
+46 73 -660 55 10