Live Relations

Idéen till Live Relations föddes ur mångårig branscherfarenhet. Vi som grundat och utgör Live Relations har suttit på båda sidor av förhandlingsbordet. Våra lärdomar? Egenutformade rekryteringsprocesser tar tid och kan vara kostsamma. Likaså jakten efter nya uppdragsgivare som stjäl ovärderlig produktionstid. Oavsett perspektiv, vare sig du är marknadschefen som omgående vill sjösätta en sociala medier-kampanj eller den skickliga designbyrån som letar efter rätt sammanhang att visa upp sin portfolio, är frustationen lika hög. 

Vi ville råda bot på denna utbredda kommunikationsförvirring och skapa förutsättningar för att fler kommunikationsprojekt, som nu ofta helt i onödan inte ens lämnar planeringsstadiet, blir verklighet. Live Relations är precis som vårt namn antyder relationsskapare. Vårt recept? Att genom evenemang för intressenter och byrårepresentanter upprätta mötestillfällen där samarbetspartners som är menade för varandra kan knyta kontakt.

Vad eftersöker ert företag? En contentbyrå som kan producera slagkraftigt innehåll till era nyhetsflöden? En reklambyrå som kan det här med kampanjarbete? En webbyrå som ger företagshemsidan ett välbehövligt ansiktslyft? Eller representerar du kanske byrån som säljer just dessa tjänster?

Klicka vidare till respektive till undersida, beroende på om du är beställare och eller säljare av byråtjänster, så berättar vi mer. 

Oavsett om du söker ny byrå akut eller behöver gallra inför en upphandling är eventet helt klart värt din tid. Det är en stark rekommendation oavsett bransch.
Monika Pirslin
Marknadschef, Svenska Mäklarhuset
Detta var riktigt effektivt - vi hittade helt rätt partner för våra uppdrag och samarbetet har varit mycket givande. Rekommenderas!
Martina Talmet
Brand Manager, Arcus Sweden
Detta sparade oss mycket tid när vi sökte ny byrå. Det känns riktigt bra att få komma igång med samarbetet!
Tina Olson Wikström
Brand Manager, Kung Markatta
Vi blev positivt överraskade av evenemanget då det var effektivt, relevant och inspirerande. Vi fick en väldigt bra överblick över de byråer som var aktuella för vårt uppdrag.
Anna Quist
Marknadsansvarig, Scott Sports AB
Live Relations förenklade processen då vi snabbt fick en magkänsla för vilka vi ville gå vidare med. Det känns riktigt bra att få samarbeta med vår nya byrå!
Erica Nordström
Marknadschef, HSB Stockholm
Live Relations marketing var nytt och nästan lite bisarrt men jag är mer än nöjd och kommer gärna igen när behovet dyker upp!
Åsa Kellner
Projektledare, CMORE Entertainment
Live Relations är ett bra och snabbt sätt att träffa relevanta byråer som kan möta ens behov.
Moa Karlsson
Brand Manager, The Wineagency
Evenemanget var välorganiserat och ett tidseffektivt sätt att få en första kontakt med flera kompetenta aktörer.
Johanna Schäfer
Marknadschef, Big Image Systems
Evenemanget var mycket givande på fler sätt då vi lärde oss mycket genom att träffa flera olika byråer.
Theodor Camitz
Marketing, Orrefors Kosta Boda AB
Jag tycker att evenemanget är nytänkande och effektivt. Definitivt något att prova i jakten på en ny samarbetspartner!
Maria Philipson
Marketing, Cirkle K
Jag tycker att evenemanget är en riktigt bra kanal när man söker ny byrå då det är både tidseffektivt och relevant!
Atria Scandinavia
Trade Marketing, Atria Scandinavia
Live Relations förenklade byråvalsprocessen för oss då vi på kort tid fick träffa rätt typ av byråer för att bilda oss en första uppfattning och få en bra känsla för vilka som var aktuella för ett samarbete.
Lottie Funck Ekelund
Marknadschef, Synoptik
Jag tycker att evenemanget är ett utmärkt sätt att träffa byråer då det är effektivt och dessutom riktat utifrån våra behov som kund.
Caroline Pettersson
Kommunikationsansvarig, Castellum Brostaden
Evenemanget var väl planerat och väl genomfört! Vi fick möjlighet att snabbt och enkelt scanna av relevanta byråer för ett vidare samarbete.
Malin Westling
Nordic Communications Manager, Semper
Det sparade oss mycket tid då vi fick hjälp med att både specifiera vårt behov och sedan träffa matchade byråer utifrån briefen.
Ann Möllerberg
Marknadschef, CWS Boco
Jag kan verkligen rekommendera andra att prova Live Relations marketing i sin jakt på ny kommunikationsbyrå!
Clara Olovsson
Marknadsansvarig, Clas Ohlson
Live Relations är ett effektivt, roligt och annorlunda forum för att hitta rätt leverantörer vid byråval. Vi träffade relevanta byråer och är väldigt nöjda med vårt deltagande!
Gabriella Ödman

Head of Communications, Synologen