Hitta reklambyrå

Hitta reklambyrå med Live Relations

Köp inte bara reklam. Köp rätt reklam.

I folkmun är termen byrå synonymt med reklambyrå. Alla som verkar inom IT- & kommunikationssektorn vet hur missvisande förkortningen kan vara. Reklam i dagens läge kan skalas ner i otaliga former av kommunikationsrelaterade åtgärder. Traditionellt sett har reklambyråns kunnighet varit bunden till skapandet av den kreativa idéen och design till olika medium och kanaler. Medan exempelvis specialiserade produktionsbyråer fungerat som underleverantörer av trycksaker, film, ljud mm.

Redan här kan det uppstå en osäkerhet för en marknadschef som vill köpa reklam. Behöver jag en reklambyrå som upprättar helhetsramen för vår kommunikation? Eller kan jag nöja mig med att beställa enskilda saker via produktionsbyrån? Kanske är en så kallad fullservicebyrå, som erbjuder allt under samma tak, den rätta vägen att gå? Frågeställningar som Live Relations dagligen, genom grundlig behovsanalys, hjälper beställare att komma underfund med.

När era behov i detalj är kartlagda sonderar Live Relations byråterrängen och utforskar anonymt ett stort antal tänkbara byråer. Byråerna granskas bl.a. utifrån tidigare casekvalité, storlek och anställd kompetens. Ur gallringsprocessen går de 5 bästa byråerna vidare till ett av våra pitchevent där ni tar ställning till respektive byrås lösningsförslag. 

Varje byrå tilldelas en begränsad pitchtid av 20 minuter – kort, koncist, effektivt.

Synoptik gjorde precis detta, anlitade Live Relations när man eftersökte en produktionsbyrå med kundens bästa i fokus. Läs mer om marknadschef Lottie Funck Ekelunds intryck av vårt tillvägagångssätt.  

Live Relations marketing var nytt och nästan lite bisarrt men jag är mer än nöjd och kommer gärna igen när behovet dyker upp!
Åsa Kellner
Projektledare, CMORE Entertainment
Evenemanget var mycket givande på fler sätt då vi lärde oss mycket genom att träffa flera olika byråer.
Theodor Camitz
Marketing, Orrefors Kosta Boda AB
Oavsett om du söker ny byrå akut eller behöver gallra inför en upphandling är eventet helt klart värt din tid. Det är en stark rekommendation oavsett bransch.
Monika Pirslin
Marknadschef, Svenska Mäklarhuset
Detta var riktigt effektivt - vi hittade helt rätt partner för våra uppdrag och samarbetet har varit mycket givande. Rekommenderas!
Martina Talmet
Brand Manager, Arcus Sweden
Det sparade oss mycket tid då vi fick hjälp med att både specifiera vårt behov och sedan träffa matchade byråer utifrån briefen.
Ann Möllerberg
Marknadschef, CWS Boco
Evenemanget var väl planerat och väl genomfört! Vi fick möjlighet att snabbt och enkelt scanna av relevanta byråer för ett vidare samarbete.
Malin Westling
Nordic Communications Manager, Semper
Detta sparade oss mycket tid när vi sökte ny byrå. Det känns riktigt bra att få komma igång med samarbetet!
Tina Olson Wikström
Brand Manager, Kung Markatta
Live Relations förenklade byråvalsprocessen för oss då vi på kort tid fick träffa rätt typ av byråer för att bilda oss en första uppfattning och få en bra känsla för vilka som var aktuella för ett samarbete.
Lottie Funck Ekelund
Marknadschef, Synoptik
Jag tycker att evenemanget är nytänkande och effektivt. Definitivt något att prova i jakten på en ny samarbetspartner!
Maria Philipson
Marketing, Cirkle K
Jag tycker att evenemanget är ett utmärkt sätt att träffa byråer då det är effektivt och dessutom riktat utifrån våra behov som kund.
Caroline Pettersson
Kommunikationsansvarig, Castellum Brostaden
Live Relations förenklade processen då vi snabbt fick en magkänsla för vilka vi ville gå vidare med. Det känns riktigt bra att få samarbeta med vår nya byrå!
Erica Nordström
Marknadschef, HSB Stockholm
Evenemanget var välorganiserat och ett tidseffektivt sätt att få en första kontakt med flera kompetenta aktörer.
Johanna Schäfer
Marknadschef, Big Image Systems
Live Relations är ett effektivt, roligt och annorlunda forum för att hitta rätt leverantörer vid byråval. Vi träffade relevanta byråer och är väldigt nöjda med vårt deltagande!
Gabriella Ödman

Head of Communications, Synologen
Jag kan verkligen rekommendera andra att prova Live Relations marketing i sin jakt på ny kommunikationsbyrå!
Clara Olovsson
Marknadsansvarig, Clas Ohlson
Live Relations är ett bra och snabbt sätt att träffa relevanta byråer som kan möta ens behov.
Moa Karlsson
Brand Manager, The Wineagency
Jag tycker att evenemanget är en riktigt bra kanal när man söker ny byrå då det är både tidseffektivt och relevant!
Atria Scandinavia
Trade Marketing, Atria Scandinavia
Vi blev positivt överraskade av evenemanget då det var effektivt, relevant och inspirerande. Vi fick en väldigt bra överblick över de byråer som var aktuella för vårt uppdrag.
Anna Quist
Marknadsansvarig, Scott Sports AB