Hitta webbyrå

Hitta webbyrå med Live Relations

Webb på era villkor 

Att besluta sig för en helhetsrenovering av den egna webben är inget litet beslut. En hemsida är numera själva navet för företagsidentiteten. Här rotas det första intryck som i stor utsträckning präglar besökarens bild av organisationen, och i förlängningen huruvida besökaren övergår i en betalande kund.

Därför är det så oerhört viktigt att rätt webbproduktion ligger på rätt webbyrås bord. Många aspekter ska klaffa. Design och utformning ska överensstämma med affärsmodellens syfte. Vill ni lägga grunden för en nya webbplats där en snygg estetisk profil och konverterande design är huvudfokus? Eller vill ni upprätta en tilldragande e-handel med ett fast säljmål?

Oavsett kravbild har valet av webbyrå och digital byrå aldrig varit mer smärtfritt än med Live Relations som smidig mellanhand. Låt oss sköta urvalet – så avgör ni vilken av de likvärdiga kandidaterna som faller er i smaken. Eventuellt, om det krävs, gör ni valet i samråd med oss. Slutbedömningen görs vid ett av Live Relations mötesevents där 5 webbyråer, som vi bedömer är klassificerade för uppdragsbeskrivningen, kondenserar sina idéer till en 20 minuter lång pitch. Den strikta formen skärper leverantörens uppdragsfokus och effektiviserar byråvalet till några få ynka timmar.       

Låt dessa bli de enda pitcharna ni behöver ta ställning till. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om upplägget. (länk till kontaktformulär)     

Jag tycker att evenemanget är en riktigt bra kanal när man söker ny byrå då det är både tidseffektivt och relevant!
Atria Scandinavia
Trade Marketing, Atria Scandinavia
Detta sparade oss mycket tid när vi sökte ny byrå. Det känns riktigt bra att få komma igång med samarbetet!
Tina Olson Wikström
Brand Manager, Kung Markatta
Evenemanget var väl planerat och väl genomfört! Vi fick möjlighet att snabbt och enkelt scanna av relevanta byråer för ett vidare samarbete.
Malin Westling
Nordic Communications Manager, Semper
Live Relations är ett bra och snabbt sätt att träffa relevanta byråer som kan möta ens behov.
Moa Karlsson
Brand Manager, The Wineagency
Evenemanget var välorganiserat och ett tidseffektivt sätt att få en första kontakt med flera kompetenta aktörer.
Johanna Schäfer
Marknadschef, Big Image Systems
Jag tycker att evenemanget är nytänkande och effektivt. Definitivt något att prova i jakten på en ny samarbetspartner!
Maria Philipson
Marketing, Cirkle K
Live Relations förenklade byråvalsprocessen för oss då vi på kort tid fick träffa rätt typ av byråer för att bilda oss en första uppfattning och få en bra känsla för vilka som var aktuella för ett samarbete.
Lottie Funck Ekelund
Marknadschef, Synoptik
Evenemanget var mycket givande på fler sätt då vi lärde oss mycket genom att träffa flera olika byråer.
Theodor Camitz
Marketing, Orrefors Kosta Boda AB
Live Relations är ett effektivt, roligt och annorlunda forum för att hitta rätt leverantörer vid byråval. Vi träffade relevanta byråer och är väldigt nöjda med vårt deltagande!
Gabriella Ödman

Head of Communications, Synologen
Oavsett om du söker ny byrå akut eller behöver gallra inför en upphandling är eventet helt klart värt din tid. Det är en stark rekommendation oavsett bransch.
Monika Pirslin
Marknadschef, Svenska Mäklarhuset
Det sparade oss mycket tid då vi fick hjälp med att både specifiera vårt behov och sedan träffa matchade byråer utifrån briefen.
Ann Möllerberg
Marknadschef, CWS Boco
Detta var riktigt effektivt - vi hittade helt rätt partner för våra uppdrag och samarbetet har varit mycket givande. Rekommenderas!
Martina Talmet
Brand Manager, Arcus Sweden
Jag kan verkligen rekommendera andra att prova Live Relations marketing i sin jakt på ny kommunikationsbyrå!
Clara Olovsson
Marknadsansvarig, Clas Ohlson
Jag tycker att evenemanget är ett utmärkt sätt att träffa byråer då det är effektivt och dessutom riktat utifrån våra behov som kund.
Caroline Pettersson
Kommunikationsansvarig, Castellum Brostaden
Vi blev positivt överraskade av evenemanget då det var effektivt, relevant och inspirerande. Vi fick en väldigt bra överblick över de byråer som var aktuella för vårt uppdrag.
Anna Quist
Marknadsansvarig, Scott Sports AB
Live Relations marketing var nytt och nästan lite bisarrt men jag är mer än nöjd och kommer gärna igen när behovet dyker upp!
Åsa Kellner
Projektledare, CMORE Entertainment
Live Relations förenklade processen då vi snabbt fick en magkänsla för vilka vi ville gå vidare med. Det känns riktigt bra att få samarbeta med vår nya byrå!
Erica Nordström
Marknadschef, HSB Stockholm